הערות היינן:
Chardonnay 2007 נבצר מחלקה נבחרת בכרם בן זימרה. הענבים נבצרו ידנית והועברו בקירור אל היקב לשמירת הארומה של הענבים. תהליך עשיית היין הייחודי הניב יין מורכב בטעמיו. צבעו זהוב ענברי. באף ניחוח עץ עדין עם רמזים של אגס מלון ווניל, טעמים של חמאה ואגוז. מרקם מלא ועשיר עם חמיצות מאוזנת. היין אלגנטי ועשיר.
בציר:
שנת 2007 התאפיינה בתהפוכות אקלים וגל חום מוקדם ובלתי צפוי. בזכות מיקומו הייחודי של הכרם, בגובה , לא נפגע תהליך ההבשלה של הענבים והם הגיעו למידת הבשלה טובה ואיכותית בספטמבר. הבציר המאוחר הניב יין איכותי ומורכב בטעמיו.
תסיסה והתיישנות:
היין תסס בחביות עץ אלון, עבר תסיסה מלולקטית ומגע ארוך עם השמרים, התיישן בחבית למשך 12 חודשים.
להשיג בחנות 'מנדל משקאות' ברעננה ובתל אביב
הערות היינן:
WildRed 2009 נבצר מחלקות נבחרות בכרם בן זימרה. הענבים נבצרו ידנית ועברו טיפול יחידני לפני הערבוב הסופי. ליין צבע אדום עז, בשומת פירותית, תיבול טוב ועשיר. בפה בשלות נעימה וטנין מוצק. השיורת טובה ועדינה, עם רמזים לדובדבן, שוקולד ווניל.
בציר :
התאפיין בחורף קצר מאוד וממועט בגשמים. אולם הודות לגשם האחרון ולחודש יוני החם מהממוצע, נוצרה התעוררות מוקדמת ועימה הבשלות מוקדמות (כשבועיים מוקדם מהממוצע). יבולים נמוכים באיכות גבוהה מאוד, שאפיינו את בציר 2009 הביאו עימם ענבים אשר הגיעו ליקב במצב הבשלה אופטימלי ליין.
תסיסה והתיישנות:
בלנד של ענבי קברנה סובניון ומרלו שעברו לפני הערבוב טיפול יחידני. התסיסה נעשתה במיכלים פתוחים והיין עבר תסיסה מלולקטית והתיישנות של 28 חודשים בחביות סגן מורו חדשות וותיקות.
הערות היינן: WildRose 2010 נבצר ידנית מחלקה נבחרת בכרם ספסופה שבגליל. הענבים נסחטו סחיטה עדינה והמיץ הרענן שהיתקבל עבר ליכלי תסיסה. ליין צבע ורוד מרגש, ארומות של ורד הבר, תות שדה ושמץ של ליים רענן. יין מאוזן בעל גוף קליל ונוכחות נעימה. סיום פירותי ומבושם.
Honey Sherry הוא פרי יצירה של שילוב בין חומרי גלם משובח, ידע בעשייה והרבה סבלנות. היין הותסס התססה מלאה בחביות עץ אלון צרפתי, התיישן במשך שלוש שנים בחבית בשיטת בטונאז'- תוך מגע עם השמרים. שיטה זו מרככת את היין ומוסיפה לו טעמים של חמאה ואגוזיות. בסוף תקופה זו הוסף ליין ברנדי משובח ודבש מלכות והתקבל משקה מלכים, מורכב בטעמיו. באף ניחוחות וניל ואגוזים, בפה טעם וניל אגוזי נעים וחמיצות מאוזנת.
הגשה:
יש להגיש צונן, מצוין כאפריטיף, להגיש עם מתאבנים מלוחים או גבינות איכותיות.
הערות היינן: Fumē Blanc 2010 נבצר ידנית מחלקה נבחרת בכרם בן זימרה. אופן עשיית היין הייחודי- תסיסה בחבית והתיישנות עם מגע ארוך עם שמרים, מעניק לו את שמו Fumē Blanc. ליין ארומה של פריחת הדרים ויסמין טעם עשיר של אננס עם נגיעות של אגוז מוסקט ווניל. היין עגול ובעל סיומת ארוכה ואלגנטית.